Campingpladsen

Camping Mønbroen består af et område oppe ved den nye servicebygning med ca 110 pladser og et område nede ved vandet, ved den gamle servicebygning, hvor der er ca 20 pladser.

Alle pladser oppe har strøm, er afgrænset af lave hække og næsten alle er ca. 120 m2 store. Enkelte ligger ud til skrænten ned til vandet og har en fantastisk udsigt helt til Nyord og Jungshoved. Mange af pladserne bagved har vandkig og de bagerste som ikke kan se vandet, ligger til gengæld tættere på legepladsen og servicebygningen. Hvor meget læ og skygge hver enkelt plads har varierer en del, så du er velkommen til at gå en runde og finde den plads du lige synes passer. Vandhaner findes rundt på pladsen.

Egen campingvogn / autocamper

campingvogn på campingplads møn

Pladserne nede ved vandet kan bruges af campingvogne og autocampere uden for højsæsonen – som de fleste år går fra ca. d. 25 juni til ca. d. 20. august. Der er strøm til 5 pladser, så det begrænser automatisk antallet af vogne. I højsæsonen er denne plads forbeholdt telte. De ældre renoverede faciliteter i den gamle servicebygning hernede åbner midt i maj mdr., afhængig af vejret – de er ikke opvarmede. Derfor lukkes de også igen slut september. Så der er lidt længere at gå i starten og slutningen af sæsonen for at komme til den nye servicebygning.

Autocamper på camping Mønbroen

Strøm er et fast beløb pr. døgn for alle pladser, så ikke noget bøvl med at aflæse måler. Og prisen er den samme uanset hvilken plads du ligger på.

Eget telt

Telt på teltplads camping møn mømbroen

De skønne naturlige omgivelser med meget forskellig bevoksning gør Camping Mønbroen til et særligt godt sted at overnatte i telt. Teltpladsen ligger nede ved vandet, adskilt fra resten af pladsen af en skrænt. I højsæsonen er teltpladsen forbeholdt telte, men i lavsæsonen kan campingvogne og autocampere også ligge på pladsen. Her er der mange muligheder for at finde læ. Der er el ved enkelte af pladserne og stikkontakter i både baderum og køkkenet.

Der er et udekøkken og et udendørs brusebad (med varmt vand, hvis solen skinner). Lige ved siden af ligger den gamle servicebygning med toiletter og brusebade samt et lille køkken med kogeplader, køleskab og mikroovn.

Opholdsrummet med bordtennis og bordfodbold ligger også hernede og der er en bålplads foran shelteret samt en nede på stranden. Arealet er meget velegnet til at nyde stjernerne om aftenen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ligge oppe på den del af pladsen hvor campingvognene er og ofte kan man sagtens finde et hjørne hvor man ikke ligger lige op af en vogn. Så er du tættere på de nye faciliteter.

Tipi telt

Tipi tent on campsite

Tipien er 5 m i diameter. Der er en dobbeltseng og spisebord med plads til 2 personer samt et tekøkken med med 2 kogeplader, elkedel og køleskab samt alt køkkengrej til 2 personer. Tipien ligger lige ud til vandet med den smukkeste udsigt. Der er dyner og puder til 2 personer, viskestykke, karklud, håndsprit, opvaskemiddel, køkkenrulle, toiletpapir og alt til rengøring. Der er rygeforbud i teltet. Ligger 30 meter fra servicebygning i teltafdeling med både bad, toilet og køkken, hvis man ikke vil lave mad i tipien. Indtjekning efter kl. 15, udtjekning senest kl. 11.

Safari telt

Safari tent on campsite

Safariteltet er på 15 m2. Der er en soveafdeling med 1 dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en køjeseng. Og en spiseafdeling med plads til 4 personer samt et tekøkken med 2 kogeplader, elkedel og køleskab samt alt køkkengrej til 4 personer. Udenfor er der en delvist overdækket terrasse med havemøbler og den smukkeste udsigt over vandet. Der er puder og dyner til 4 personer, viskestykke, karklud, håndsprit, opvaskemiddel, køkkenrulle, toiletpapir og alt til rengøring. Ligger ca. 80 meter fra servicebygningen, hvor toilet og bad er. Der er rygeforbud i teltet. Slutrengøring foretages af lejer eller kan bestilles mod betaling. Indtjekning efter kl. 15, udtjekning senest kl. 11.

Hytter

Camping hytte på camping mønbroen overnatning

Vi har 2 hytter, som er på 30 m2 og indeholder soveværelse med dobbeltseng (160 x 200 cm.), stue/køkken med en dobbelt sovesofa (140 x 200 cm.), spiseplads og alt grej til 6 personer samt køleskab og komfur m. ovn. Desuden et kammer med køjeseng ( 2 x 70 x 190 cm.) og et badeværelse m. toilet og brus. Der er dyner og puder, men du skal selv medbringe sengelinned – eller du kan leje det hos os. Bestil gerne i forvejen. Der er karklud og viskestykke i hytten, men bliver du en uge, skal du nok medbringe flere. Der er rygeforbud i hytterne ligesom der ikke må være husdyr af hensyn til allergikere. Slutrengøring foretages af lejer eller kan bestilles mod betaling. Rengøringsartikler er i hytten.

Uden for hytten er der en delvis overdækket terrasse med havemøbler og grill. Hytterne ligger højt, så selvom de ikke ligger ned til vandet, har man alligevel udkig til Stege bugt over markerne. De ligger desuden tæt på legepladsen.

Hytterne kan lejes året rundt også selvom resten af campingpladsen er lukket. November – April er jo rigtig gode måneder til at nyde vores mørke stjernehimmel – og hvis du fisker er der dejlig ro til det sent efterår og tidligt forår.

Shelter

shelter campingplads møn

Nede på teltpladsen har vi bygget et shelter. Det har plads til 4 – 5 personer og ligger rigtig godt i læ. Uden for shelteret er der en bålplads og det ligger også lige ved siden af opholdsrummet med bordtennis og bordfodbold. Det udendørs køkken ligger også tæt ved. Hvis du ikke medbringer sovegrej, kan du leje madras og sengetøj hos os.

Lej en campingvogn

Vi har 2 campingvogne til udlejning. Begge har plads til 4 personer i vognen og så kan 1 person sove i forteltet, hvis vejret er til det. Der er en dobbeltseng bagerst i vognen og en siddegruppe foran, som kan laves om til en dobbeltseng. I den lille vogn er sengen bedst egnet til 2 børn/teenagere, i den store vogn er der plads til 2 voksne. Begge vogne er udstyret med alt køkkengrej til 5 personer samt kogekedel og kaffemaskine. Der er puder og dyner til 4 og bliver I 5 får I et sæt til. I skal selv medbringe sengelinned – eller I kan leje det hos os. Bestil gerne i forvejen. Der er rygeforbud i vognene ligesom der kun må være husdyr i forteltet af hensyn til allergikere. Slutrengøring foretages af lejer eller kan bestilles mod betaling. Rengøringsartikler er i vognen.

Der er fortelt på begge vogne fra midt i maj mdr. til midt i september mdr. Her er der spisebord med stole og en lille køkken. Der er havemøbler uden for teltet. Vær venligst opmærksom på, at der i fortelt kan opleves træk og ved kraftig regn kan der forekomme vand i forteltet. Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at det ikke sker.

Begge vogne står lige ved den nye servicebygning, så toilet og bad i bygningen benyttes. Hvis man vil bruge toilettet i vognen, skal man selv hente vand og tømme kemisk toilet. Hvis vi skal tømme kassetten koster det 350 kr.

Hvis man ikke vil lave mad i forteltet, kan man benytte køkkenet i servicebygningen, som jo er lige ved siden af.

Lej et telt

Hvis du kommer uden den store oppakning, kan du leje et telt med madras og sengetøj. Du skal selv slå teltet op, men det er ikke svært. Og på den måde bestemmer du selv hvor du vil ligge – oppe på pladsen hvor campingvognene er eller nede på teltpladsen. Du skal selv slå teltet ned, når du tager videre. Du kan også låne en kasse med bestik og tallerkener samt en gryde og en pande.

Bed & breakfast

Når du lejer hytte, campingvogn eller telt, kan du bestille morgenmad. Du får brød, ost, syltetøj, honning og frisk frugt samt muesli og mælk. Desuden kaffe eller te og juice. Hvis du vil have mere pålæg, så du kan smøre madpakke til frokosten kan det også bestilles. Klik her for at se priser.

Fastligger / Sæsonpladser

Fastligger plads campingvogn / sæsonplads

Ønsker du at blive fastligger på Camping Mønbroen kan det også lade sig gøre. Kontakt os, da vi kun lejer pladser ud ved personlig henvendelse. Vi har mange fastliggere allerede og næsten altid plads til flere. Der er elmålere på alle pladser, så el afregnes efter forbrug.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en fastliggerplads.